+ Let's get in touch

Hi!
Wij zijn Maurice, Gijs, Jonne en Eva. Wij zijn professionals in de touwbranche en inmiddels een hechte groep vrienden bestaande uit een gepassioneerde fotograaf, getalenteerde videografen, een dj en een ervaren weddingplanner. Samen vormen wij een team wat elkaar haarfijn aanvoelt en jullie compleet kan ontzorgen op jullie bruiloft. Wij doen veel Nederlandse bruiloften, maar onze specialiteit ligt bij de destination weddings.

Bij ons draait alles om het vastleggen van jullie unieke liefdesverhaal op prachtige bestemmingen over de hele wereld. Of het nu een zonovergoten strandbruiloft is in de tropen, een intieme ceremonie in een betoverend berglandschap of een romantische viering in een exotische stad, wij zijn erbij om elk moment vast te leggen en in goedeb banen te leiden.

Eva is fotograaf met al meer dan 8 jaar ervaring en 100+ bruiloften in binnen- en buitenland. Maurice en Gijs zijn het videografie duo en daarnaast kan Maurice ook jullie feest naar een hoger level tillen als DJ.
En als kers op de taart hebben we onze getalenteerde weddingplanner Jonne, die elke stap van het proces met jullie doorloopt. Van het kiezen van de perfecte bestemming en het vinden van de meest adembenemende locaties, tot het coördineren van de logistiek en het creëren van een naadloze ervaring, zij zorgt ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt.

Wij geloven dat de beste resultaten worden bereikt wanneer creatieve geesten samenkomen. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij jullie een alles-in-één oplossing bieden voor jullie (destination) wedding. Geen stress, geen gedoe, alleen maar pure magie, een fantastische sfeer en prachtige herinneringen die een leven lang meegaan.

Dus, als jullie op zoek zijn naar een team van gepassioneerde professionals die jullie liefdesverhaal willen vereeuwigen op de mooiste bestemmingen ter wereld, dan zijn wij er voor jullie. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jullie droombruiloft realiseren.


Wedding "Dream Team"

Eva, Jonne, Maurice & Gijs! 
Wat een stel!

Wij dachten onze bruiloft zelf wel even te kunnen regelen. Not!

We zagen een bruiloft voorbij komen met veel te mooie foto’s en alles tot in detail vastgelegd.
Na navraag en kijken hoe en wat, bleek Eva de fotograaf te zijn. Wij kennen elkaar uit Amersfoort.

Gekscherend heb ik al eens eerder tegen haar gezegd, als we ooit gaan trouwen word jij onze fotografe. 

Nadat we met Jonne in contact zijn gekomen die de wedding planner was van die bruiloft in Italië was er gelijk een klik. 
Dus wilde wij ook haar bij onze bruiloft betrekken, een must!

Omdat wij onze bruiloft helemaal perfect wilde waren we ook nog op zoek naar een videograaf, en laat er nou ook een Videograaf aanwezig zijn bij die ene Italiaanse bruiloft.
Onze Maurice en Gijs ! Twee fantastische mannen met heel veel energie en hun eigen kijk op het vast leggen van een bruiloft. 

Wij hebben nooit twijfel gehad aan onze bruiloft crew, sterker nog ze gaven ons alleen maar meer energie en zin om te gaan trouwen. Het gevoel hebben dat je alleen maar druk hoeft te maken om jezelf en je emoties onder controleren te houden is meer dan genoeg op z’n dag. Onze wedding crew voelde niet als crew maar als gasten, ze waren overal en nergens en gingen op in onze familie en vrienden. Ze voelde elkaar blindelings aan en hielpen elkaar waar nodig.

Ik zou dit team iedereen aanraden, en gun oprecht iedereen een fantastische zorgeloze bruiloft zoals wij dat hebben ervaren. Niet alleen omdat deze mensen fantastisch werk verrichten maar ook omdat het hele mooie mensen zijn met een hart van goud. 

Deze toppers waren een mega meerwaarde voor onze droombruiloft. Zo wel het geleverde werk als in de omgang met ons, zowel voor de bruiloft als tijdens. Een geoliede machine, niets was gemaakt. Pure liefde voor hun vak en voor de liefde in het algemeen.

Mochten wij onze bruiloft overdoen, staat dit zij 1000% boven aan onze lijst.

Never change a winning team.

Talitha & Mike
Italian Wedding

Wij hadden het genoegen om tijdens onze bruiloft in Italië samen te werken het dit ‘DREAM TEAM’ bestaande uit Eva, Jonne, Maurice en Gijs. Ieder een professional in zijn eigen vak.
Deze lieve mensen voelde als gasten op onze eigen bruiloft. Zijn zo goed op elkaar ingespeeld en werken fantastische samen.
Wanneer zij samen werken weet je zeker dat alles goed geregeld is en je als bruidspaar zelf dus echt alles kan los laten en kan genieten.
We zou het zo opnieuw doen met deze kanjers.

Liefs, Sander & Camilla Groenhart

Some kind words

+ MORE INFO

Contact

Email

Address

Mobile

info@ejcapturing.nl

Kabof 35
Hoogland

+31 6 53 44 04 80

01

02

03