INFORMATIE + INVESTERING

Hey you!

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in de diensten van byJAY. Het boeken van een foto of videograaf voor de bruiloft is een grote investering, maar wel eentje waarvan je ook na de bruiloft nog enorm veel plezier van gaat beleven.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verhaal!

FILM

De tarieven voor een trouwfilm van byJAY starten vanaf €3099- voor 8 uur aanwezigheid. De pakketten zijn altijd inclusief de kennismaking, de trouwfilm en de film op USB  Voor een uitgebreider overzicht van de diverse pakketten die ik aanbied en de extra opties  waaruit je kan kiezen verwijs ik jullie graag naar mijn brochure!

FOTOGRAFIE

meer informatie film

De tarieven voor trouwfotografie van byJAY starten vanaf €2599,- voor 8 uur aanwezigheid. Je ontvangt de foto's altijd binnen 10 weken via een online galerij. Daarnaast ontvangen jullie een mini-album, waarbij je zelf de mogelijkheid hebt om deze up te graden naar een groot album. Voor een uitgebreider overzicht van de diverse pakketten die ik aanbied en de extra opties  waaruit je kan kiezen verwijs ik jullie graag naar mijn brochure!

meer informatie fotografie