+ Let's get in touch

Ik ben Eva, 31 jaar en ben geboren en getogen in Amersfoort. Ik ben een hopeloze romanticus, verliefd op de liefde en loop altijd rond met mijn camera. Sinds 2015 gebruik ik deze passie voor het maken van professionele films en foto's. Op deze manier vertel ik maar al te graag een verhaal, jullie verhaal! De liefde tussen jullie, kleine details van de bruiloft, de sfeer van de dag, de aankleding op locatie en het samenzijn van vrienden en familie. Het zijn allemaal momenten die in a blink of an eye aan je voorbij schieten op je trouwdag. Aan mij de taak om al deze elementen voor jullie vast te leggen op de allermooiste manier, namelijk met foto + film. 

Mijn favoriete maand in het jaar is december en alles wat met deze maand te maken heeft. Intens gelukkig word ik van mijn lieve man Anton, onze zoon Noah, onze hond Dibs, de eerste sneeuwvlokken, sushi, en de slappe lach van mijn vrienden.

Liefs,

Eva

ABOUT ME

Zo blij dat Eva er het hele weekend bij was op onze bruiloft in Italië. Met een paar woorden wist ze precies hoe wij het voor ons zagen en wat wij graag wilden. Eva is direct in haar werk, wat heel fijn is want daardoor sta je niet onnodig langer foto's te maken terwijl je eigenlijk tijd bij je gasten wilt doorbrengen. Ze weet heel goed wanneer ze de juiste beelden heeft geschoten. Ook is Eva heel fijn om het hele weekend/dag om je heen te hebben ze denkt met alles mee en was voor ons meer dan een fotografe maar ook een hele gezellige gast, ze heeft een hele fijne energie om haar heen. Als we het over konden doen zouden we Eva 1000000% weer meenemen. De foto's zijn nog mooier geworden dan we hadden kunnen dromen.

- Camilla + Sander

Afgelopen weekend had ik de eer om als weddingplanner aanwezig te zijn op een bruiloft in Italië. Eva was tijdens het hele weekend aanwezig als fotograaf en het was echt een feest om met haar samen te mogen werken!

Waarom deze samenwerking zo fijn was? Eva is heel enthousiast en benaderbaar waardoor het bruidspaar en de gasten zich vanaf moment één bij haar op hun gemak voelden. Dit zorgde voor prachtige foto’s die precies de relaxte sfeer van het weekend weergaven. Eva heeft ontzettend veel passie voor haar vak, is een keiharde werker en bovendien ook nog eens heel gezellig! Je wil haar er dus zeker weten bij hebben op je trouwdag!

Lieve Eva, nogmaals heel erg bedankt voor de top samenwerking! Mede dankzij jou was het een fantastisch weekend! Ik kan niet wachten tot een volgende keer, hopelijk volgen er nog veel bruiloften samen.

- Jonne, I do weddings

Wat een geweldige foto’s maakt Eva! Vanaf het moment dat zij binnen komt is er een gezellige sfeer en gaat ze gelijk heerlijk mee in het gezin! Kennismaken met een bakje koffie en direct hele leuke foto’s maken. De fijne ontspannen sfeer die je voelt, is terug te zien op de mooie foto’s! Een feestje als Eva er is en een feestje als je de foto’s ontvangt!

- Jos + Wilma

Wij hebben het geluk gehad Eva deel te kunnen laten uitmaken van onze bruiloft, eerst in Nederland en daarna in Italie. Eva is zeer professioneel, heel sociaal, en maakt daarnaast ook nog eens meer dan prachtige foto's en video's. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar en beseffen ons nog vaak wat voor een waardevolle ervaring dit voor ons geweest is. We bevelen EJ Capturing dus van harte aan! En voor iedereen die twijfelt over het nut van het laten maken van een video (dat deed ik eerst ook): DOEN, het is het 200% waard.

- Lotte + Michele

va is een echte vakvrouw! Heel relaxed, gezellig en fijn om erbij te hebben op je trouwdag!
Dat werkt toch zeker mee, op zo een dag ben je al vol van de zenuwen, maar toch had ik helemaal niet door dat ze steeds aan het filmen was!

Met deze video genieten wij telkens opnieuw van deze dag!
Echt zo blij met het eindresultaat! 

Ik zou haar 100 % aanraden!

- Sanne + Erik

- Jessica + Robert

"Wij zijn getrouwd op het strand van Ameland. Jij was er het hele weekend bij. Wat een enorme passie heb jij voor het filmen en wat weet jij je professionaliteit goed te combineren met enthousiasme en gezelligheid. Het contact en de samenwerking met jou vonden wij heel warm en persoonlijk. Jij hebt onze hele dag met alle mooie en emotionele momenten fantastisch weten vast te leggen".

- Dennis + Danielle

"Wauw, met een traan in ons oog kijken wij terug naar de video die gemaakt is tijdens onze bruiloft van Eva. Na de ontmoeting hadden we gelijk een goede klik, het vertrouwen had ze al gelijk gewonnen. Ze is enthousiast, vriendelijk, professioneel, geeft tips en heeft het gevoel van de dag terug gebracht in de video. Iedereen staat op zijn best op de video.  Wij raden Eva aan iedereen aan als bruids-videograaf

Bedankt Eva, we vergeten dit nooit weer!"

- Caro + Daim

"Eén van de beste keuzes die wij gemaakt hebben voor onze grote dag was het nemen van een videograaf. Eva haar manier van filmen paste het beste bij hoe wij onze dag voor ogen hadden. - Ongedwongen, oog voor detail en vooral met veel liefde. Ze is enorm fijn in de omgang en staat absoluut niemand in de weg. We hebben een fantastische dag gehad en bewegend beeld helpt toch een beetje extra om dit weer te beleven.

Some kind words

+ MORE INFO

Contact

Email

Address

Mobile

info@ejcapturing.nl

Kabof 35
Hoogland

+31 6 53 44 04 80

01

02

03