INFORMATIE + INVESTERING

Weddingfilm

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag vol liefde, geluk en prachtige momenten die jullie voor altijd willen koesteren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bruidsparen ervoor kiezen om hun trouwdag op film vast te leggen. Een film vol herinneringen, gebeurtenissen en mooie momenten die jullie keer op keer terug kunnen kijken en beleven.

byJAY is gespecialiseerd in het vastleggen van jullie trouwdag op film. Met oog voor detail en creativiteit zorg ik voor een film die jullie verhaal vertelt op een unieke en persoonlijke manier. Van de voorbereidingen in de ochtend tot de eerste dans van de avond, alle hoogtepunten van jullie dag worden vastgelegd.

De tarieven voor een trouwfilm van byJAY starten vanaf €3099,- voor 8 uur aanwezigheid. De pakketten zijn altijd inclusief de kennismaking, de trouwfilm en losse fragmenten van bijvoorbeeld speeches en geloften op USB  Voor een uitgebreider overzicht van de diverse pakketten die ik aanbied en de extra opties  waaruit je kan kiezen verwijs ik jullie graag naar mijn brochure!

brochure

WHAT IS INCLUDED IN EACH WEDDING package

Destination Wedding

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dromen jullie van die idyllische bruiloft in het bourgondische Frankrijk, het verbluffende Toscane of gaan jullie nog een stukje verder weg? Trouwen in Amerika of Bali? The sky is the limit! Ik reis graag met jullie mee om dit avontuur voor jullie vast te leggen.

De kosten voor een destination wedding zijn door de locatie en reisduur moeilijk vast te leggen in een pakket. Omdat het voor mij ook een feestje is om mee te mogen, ga ik graag met jullie in overleg over de prijzen. Meer informatie? Neem contact met mij op.

+ contact

Ongeveer 95% van de tijd werk ik alleen.  Alleen wanneer ik gevraagd word om een langere film te maken en een tweede videograaf nodig denk te hebben, zal ik dit aangeven. Ik hou van er van om dingen minimaal te houden en een groot team op een huwelijksdag is in mijn ogen niet nodig.

04

De digitale levering is acht tot tien weken na de trouwdatum gereed. De USB krijg je binnen 4 maanden binnen.

YES PLEASE! Ik reis graag en om met een bruidspaar mee te mogen naar het buitenland is voor mij de beste combinatie ever. De prijzen voor destination weddings verschillen ook van bovenstaande pakketten. Stuur mij gerust een mail voor meer info!

Moeten is een groot woord, maar als het mogelijk is, dan graag! Vaak ben ik deze dag uren op de been en is een warme maaltijd voor de energie zeer gewenst. Uiteraard hoef ik niet bij jullie aan tafel te komen zitten om te genieten van een 5-gangen diner, maar eet ik een hoofdgerecht mee in een een aparte ruimte.

03

05

06

Dit is jullie eigen keuze. Persoonlijk vind ik het horen van mijn eigen stem niet erg prettig, dus ik begrijp de zorg van veel bruidsparen;) Echter geloof ik er in dat wanneer er mooie speeches of geloften zijn die in de film passen, het de film naar een hoger en persoonlijker niveau kan brengen.

02

Ik werk alleen met royalty free-muziek in de uiteindelijke film. Hierdoor kan jij de film delen en opslaan op elk platform op sociale media, zonder dat het risico bestaat dat de film wordt weggehaald of dat er auteursrechten geschonden worden. Je kunt de stijl en het genre van de muziek aangeven en ik zal de nummers aanpassen naar jullie stijl en voorkeuren.

01

Kan ik mijn eigen muziek kiezen?

Hoelang duurt het voordat de film af is?

Film/fotografeer je ook bruiloften buiten Nederland?

Moeten wij jouw avondeten verzorgen?

Verwerk je geloften/speeches in de film?

Werk je alleen op de trouwdag?

FAQ